Home|Kwaliteit Veiligheid|Referenties|Contact|  
   
   
     

Kwaliteit staat bij ons voorop en vormt de basis voor een goed contact met onze relaties. Daarom kunnen wij het waarderen als opdrachtgevers veeleisend zijn. Het dwingt ons goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de installatie markt. Het is onze kracht dat we onze relaties daar steeds een uitstekend antwoord op kunnen geven. Wij zien onze klanten graag tevreden.

Technisch Installatie Bedrijf H. de Bruyn BV is als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid en de gezondheid van zijn werknemers.

Er zal op dit punt een actief beleid worden gevoerd, dat enerzijds is gebaseerd op het gemeenschappelijk belang van een goede samenwerking en anderzijds op de verplichtingen die de Arbowet oplegt.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens het c.a.o. klein metaal.

Technisch Installatie Bedrijf H. de Bruyn BV heeft zich aangesloten bij een gecertificeerde arbodienst. Al onze monteurs en leidinggevende zijn in het bezit van het VCA certificaat VVA-1 en de leidinggevende tevens in bezit van VVA-2 certificaat.

Tevens worden onze werkzaamheden uitgevoerd volgens ons eigen kwaliteitssysteem. Waarborg installateur welke is opgezet voor het uitvoeren van controle- en keuringswerkzaamheden aan gas- en watertechnische installaties in woningbouw en utiliteitsbouw alsmede het onderhoud daarvan.

        
 
Zie ook:
  - Home
  - Kwaliteit Veiligheid
  - Referenties
  - Contact